beste last minutes

Zo boek je de beste last minutes

Gezien de vakantiedrukte op de diverse luchthavens, lijkt het wel of we er na alle lockdowns allemaal massaal op uit willen. Zelfs nu het (dagelijks) leven alsmaar duurder wordt (stijgende energieprijzen, boodschappen die fors duurder zijn geworden) gaan mensen nog steeds op vakantie. Maar met die alsmaar toenemende kosten, is een last-minute vakantie en bijbehorende last minute prijs natuurlijk mooi meegenomen. Het lijkt echter een afnemend verschijnsel…of zijn er echt nog last minutes?

Lees snel onze tips en wie weet ben jij binnenkort een last minute naar Spanje aan het boeken en zit jij met een cerveza en tapas aan de Costa del Sol voor een prikkie!

Vakantiedealz

Bezoek je de website van Vakantiedealz, dan is de kans groot dat je goede last minute deals vindt. Of je nu op vakantie wil op de korte termijn of dat je bewust langer hebt gewacht met het boeken van een ticket of reis. Of het nu om een zonvakantie gaat, een wintersport of op zoek bent naar een leuke stedentrip, kansen genoeg om een leuke vakantie last minute te kunnen boeken. Ben je op zoek naar een vakantie in het buitenland, of blijf je toch liever in Nederland? Dat maakt niet uit, Vakantiedealz biedt ook meer dan genoeg leuke last minute deals voor een verblijf in Nederland. En geloof het of niet, het boeken van een vakantie op het laatst moment kan nog steeds goedkoop zijn, soms zelfs nog goedkoper!

Aanmelden voor nieuwbrieven van airlines en reisorganisaties

Het klinkt wellicht minder voor de hand liggend, maar als je jezelf aanmeldt voor nieuwsbrieven van diverse reisorganisaties en airlines, heb je de beste kans om eerder op de hoogte te zijn van nieuwe acties en aanbiedingen. Het scheelt je wellicht ook tijd, het voorkomt namelijk dat je allerlei websites moet bezoeken, waarmee je waarschijnlijk ook door de bomen het bos niet meer ziet. Het loont om jezelf aan te melden voor nieuwsbrieven van onder andere KLM, Eliza was here, Airfarewatchdog, Eliza was here en Trivago. Allemaal voorbeelden van organisaties die regelmatig mooie aanbiedingen en acties hebben. En wie het eerst komt..Je kunt ook bij Skyscanner bijvoorbeeld een zoekopdracht uitzetten, waardoor je een overzicht ontvangt van de goedkoopste tickets. Dit werkt met name als de bestemming je (vooralsnog) niet uitmaakt. Ook bij Geniustravel.com is dit mogelijk. Kijk voor de beste last minute deals ook op Vakantiedealz. Regelmatig vind je daar spotgoedkope last minutes.

Voordeeluitje.nl is leuk voor last minutes in Nederland of elders in Europa, of bijvoorbeeld Ticketspy.

Laatste tip: bekijk aanbiedingen incognito

Mocht je allerlei websites bezocht hebben, zorg er dan voor dat je je cookies wist of bekijk in incognito modus. Ook goed om telkens vanaf een ander device te zoeken. Een aanbieding kan namelijk ineens geen aanbieding meer zijn als je al drie keer dezelfde website hebt bezocht voor een bepaalde vakantie of hotel bijvoorbeeld. Alvast een hele fijne vakantie(voorpret) toegewenst!