Welke zwembroek neem jij mee in je koffer

Welke zwembroek neem jij mee in je koffer?

Aan het genieten van de lentezon? Dan denk je vast al regelmatig aan het zwembroeken seizoen, waarin je regelmatig een duik neemt in het zwembad, in de zee of in een meer. Ook voor dit seizoen zijn er weer nieuwe trends als het gaat om zwembroeken voor heren. Wil je een leuke zwembroek kopen voor je komende vakantie? Dan kan het nog best lastig zijn welke zwembroek je uiteindelijk kiest.

De laatste jaren hebben we veel zwembroek trends zien komen en gaan, maar het keuzeaanbod is wel steeds groter geworden. Bij een zwembroek kopen is de belangrijkste vraag: welk soort zwembroek kies je? Hieronder meer informatie over de verschillende soorten zwembroeken.

Strakke zwemslip (Speedo)

Een strakke zwemslip is verkrijgbaar met zowel korte als lange pijpjes. De strakke zwemslip met korte pijpjes is een echte klassieker en wordt ook wel Speedo genoemd. Deze zwembroek wordt vooral door wedstrijdzwemmers gedragen. De laatste jaren zie je nog weinig zwemslips. Veel mannen kiezen nu voor wijdere zwembroeken.

Kort zwemshort

De trend van 2020 is een kort zwemshort voor heren. Deze zwembroeken komen ongeveer tot op de helft van je bovenbeen of hoger. Het voordeel van dit model zwembroek is dat het door de korte pijpen lijkt alsof je benen langer zijn. Heb je gespierde bovenbenen? Dan is dit model erg geschikt. Bij slanke benen staat dit model minder.

Zwemboxer

De zwemboxer is een model dat lijkt op de strakke zwemslip, maar is een tikkeltje langer. Ook bij sommige wedstrijdzwemmers is dit model zwembroek populair. De zwemboxer zit iets losser en biedt meer bedekking.

Zwembermuda

Misschien heb je nooit van de benaming “zwembermuda” gehoord, maar dit is de laatste jaren de populairste zwembroek voor mannen. Dit model ziet er stoer uit en zit lekker losjes. Alle bekende merken hebben wel een zwembermuda in hun assortiment. Voor veel mannen is dit de ideale zwembroek voor op het strand. Ook is de zwembermuda prima te dragen onder een shirt.

Waar kan ik een leuke zwembroek kopen?

De keuze is reuze als je zoekt naar een geschikte heren zwembroek. In de webshop van LeukeZwembroeken.nl vind je een ruim assortiment aan hippe zwembroeken én heb je de mogelijkheid om zelf je eigen zwembroek te ontwerpen.