Waarom Ibiza

Waarom Ibiza dé beste plek is voor een topvakantie!

Gaat jou vakantie dit jaar ook naar Ibiza? Het prachtige eiland van Spanje waar je uitermate goed kan genieten van de zon, zee en strand. Of heb je nog niet besloten waar de reis dit jaar naar toe gaat? In deze blog kan je zeker voldoende tips, leuke weetjes en bezienswaardigheden te weten komen over Ibiza. Laat je vooral verrassen.

We weten allemaal dat Ibiza bekend staat om zijn grote feesten en de grote aantallen verschillende nationaliteiten. Heel logisch want in de jaren zestig trok Ibiza groepen hippies aan die op het eiland hun vrije levensstijl mochten uiten, hierdoor kwamen ze massaal deze kant op. Dit is terug te zien tijdens de levendige hippiemarkten. Deze worden in Ibiza op meerdere plekken gehouden, houdt tijdens de zomermaanden de dagen goed in de gaten als je hier een bezoekje aan wilt brengen.

Tijd om te feesten

Wanneer je in Ibiza bent kan een goed feest natuurlijk niet ontbreken aan jou to-do list tijdens deze vakantie. Aan clubs in Ibiza heb je dan ook zeker geen gebrek. Of je nu liever luistert naar lounge of techno muziek, uitgaan dat kunnen we hier allemaal. Zorg wel dat je voldoende geld op zak hebt, want dat gaat in een snelvaart.

Leuke plekken om zeker eens te bezoeken; de nieuwe club Hi Ibiza hanteert een kalender waarop je makkelijk kan terug vinden wanneer de grote feesten worden gevierd. Wil je van te voren lekker uit eten met prachtig uitzicht? Dan is Nikki Beach zeker een aanrader voor jou. Hier vind je de leukste themafeesten die aan het strand gehouden worden.

Take your time

Na al dat feesten of cultuur snuiven is het nu echt tijd om goed uit te rusten. Hoe doe je dat beter dan op een strand, met een strandstoel en heerlijke cocktail. Om even van alle toeristen te ontsnappen en toch een leuk plekje te hebben, kan je het best naar het strand van Cala Boix gaan. Deze bevindt zich aan de oostkant van Ibiza. Een ander strand dat helemaal vernieuwd is, dan hebben we het natuurlijk over de Cala Bonita. Een mooie baai, waar je plaats kan nemen en heerlijk kan uitwaaien.

Behalve dat je in Ibiza kan feesten en relaxen, zorgt eten ook voor een goede indruk van het eiland. In het centrum Ibiza stad kan zeker slagen voor een heerlijk diner, bijvoorbeeld het restaurant La Torreta waar je ook de inwoners van Ibiza zult vinden. Te midden in een gezellig druk plaatsje zal je dit restaurant vinden, neem er vooral plaats.