Vliegtijd Dubai

Vliegtijd Dubai – Hoe lang vliegen naar Dubai?

Dubai ligt niet bepaald dichtbij, maar zo ver weg is het gelukkig ook weer niet. Dit komt vooral doordat er vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Dubai te vliegen is. Zo kan je al binnen 6 uur op de plek van bestemming zijn. Er wordt vanaf schiphol en Eindhoven airport meerdere keren per week gevlogen naar Dubai. En wil je voordelig parkeren? Zorg er dan voor dat je vooraf het parkeren regelt. Regelen van parkeren op Eindhoven airport of schiphol kan tegenwoordig gemakkelijk en snel. Dit bespaart je veel geld.

Vakantie vieren in Dubai

Vakantie in Dubai is natuurlijk de ultieme zonbestemming van de eenentwintigste eeuw. Al zijn ook de steden zeer modern en aantrekkelijk tegenwoordig. Dat geldt overigens niet alleen voor Dubai, maar ook voor de zes andere Arabische Emiraten. Alles wat je maar kunt wensen is in deze steden op één plek te vinden. Vooral op het gebied van winkelen lopen deze steden wereldwijd voorop. Je kunt er zelfs skiën.

Dat neemt niet weg dat de stranden aan de Perzische Golf natuurlijk pas echt aantrekkingskracht uitoefenen. Lekker met een drankje onderuitzakken en ontspannen van de rust genieten. Wat wil je nog meer? Misschien wat watersporten? Duiken, jetskiën, zeilen, windsurfen, paragliden en waterskiën, het is hier allemaal gewoon zonder probleem mogelijk. Eigenlijk kan je dus binnen zes uur in de vakantiewereld waar je van droomt zijn. Dubai is daar dan de perfecte bestemming voor. Lekkere temperaturen en zonovergoten weer is wat je dan in ieder geval mag verwachten. Kijk dus direct eens wat de mogelijkheden zijn om naar Dubai te trekken!