Top 3 reismagazines

Top 3 reismagazines; voor reisliefhebbers!

Als reisliefhebber is er niets leuker dan het lezen van leuke reismagazines om inspiratie op te doen voor je komende reizen. Er is een groot aanbod reismagazines te vinden in iedere boekwinkel, de covers laten je vaak al wegdromen, maar het gaat natuurlijk ook om de inhoud. Je wilt natuurlijk niet alleen mooie plaatjes kijken. Een goed reistijdschrift kopen kan dan ook lastig zijn als je de keuze hebt uit meerdere magazines. Daarom hebben wij in dit artikel een top 3 gemaakt van reistijdschriften die je als reisliefhebber laten wegdromen naar de mooiste locaties. Ideaal om inspiratie op te doen voor je volgende reis of om tijdens je reis relaxed te lezen over het geen wat jij het liefst doet: reizen! Lees verder voor onze top 3!

Nummer 1. National Geographic Traveler

National Geographic Traveler is een reismagazine dat zich richt op de wereldreiziger die geïnteresseerd is in de cultuur, geschiedenis en het landschap van de reisbestemming. Het tijdschrift is erg inspirerend door de prachtige foto’s en leuke persoonlijke verhalen. Daarnaast vind je ook praktische reisinformatie in het magazine. Regelmatig wordt er in dit tijdschrift geschreven over reisbestemmingen met een specifiek en eigen karakter. National Geographic Traveler verschijnt 4 keer per jaar. Een jaarabonnement kost €19,95, via Proefabonnementkrant.com ontvang je korting.

Nummer 2. Lonely Planet Traveller

Lonely Planet Traveller geeft sinds 2016 tien keer per jaar een prachtig reismagazine uit. Het tijdschrift combineert reisreportages met prachtige spectaculaire fotografie. In elk nummer wordt je als lezer geïnspireerd met verrassende bestemmingen in Europa en ver daarbuiten. Het magazine bevat ook veel praktische informatie over vliegtickets, reisorganisaties, restaurants en hotels. Ga voor meer informatie naar Lonelyplanet.nl.

Nummer 3. Columbus Travel

Columbus Travel is een reis magazine dat bekend staat om te schrijven over “ruizen buiten de gebaande paden”. Zij gaan dus rechts waar de rest links gaat. In het tijdschrift lees je over verre bestemmingen, maar ook verrassende bestemmingen dichtbij. Columbus Travel is een magazine dat zeker de moeite waard is om als reisliefhebber te lezen. Ga naar de website van Columbus Travel voor meer informatie.