Rondreis Amerika maken

Rondreis Amerika maken – Dit moet je zien!

Vanaf jongs af aan zien we het op tv: Amerika. Iedereen vraagt zichzelf af hoe het daar zou zijn. We zien het altijd op tv en we zijn niet voor niets nieuwsgierig naar dit land. Het land van onbegrensde mogelijkheden waar altijd wel iets te beleven valt. Het heeft de mooiste natuurparken, steden en stranden ter wereld. Veel steden zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Amerika is zo groot dat het moeilijk kan zijn om tussen al deze steden te kiezen. Een populaire aanbieder van reizen is de reisorganisatie Kras. Hiermee kun je een rondreis maken en (bijna) alle hoogtepunten bekijken. Bijvoorbeeld de skyline van New York of de Grand Canyon met diepe kloven of een gokje wagen in het altijd spannende Las Vegas! Eén ding staat als een paal boven water; In Amerika hoef je jezelf niet te vervelen. Het maakt niet uit wat je leuk vindt, het valt hier te beleven!

Rondreis Amerika; dit moet je gezien hebben!

Niet voor niks heeft het veel aantrekkingskracht op ons. We zien en horen veel over Amerika. Logisch dat we zelf willen weten hoe het leven daar is. Het is niet voor niets een droombestemming voor de meeste mensen. Je kunt er voor kiezen om zelf Amerika te ontdekken of dit samen te doen met een groep, bijvoorbeeld door het maken van een rondreis. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen voor de rondreis die je het meeste aanspreekt.

New York

In New York kom je werkelijk ogen en oren tekort. Dit wordt niet voor niets de stad genoemd die nooit slaapt. Tot in de late nachturen kun je hier activiteiten beleven. In deze fantastische stad valt erg veel te doen. Belangrijk is wel dat je geen problemen hebt met grote massa’s mensen. Deze stad is namelijk nog veel drukker dan Amsterdam. Bij Kras kun je ook kiezen voor een rondreis door deze stad. Je vindt hier de beste musea ter wereld. Als je van musea houdt dan kom je wellicht tijd tekort. Overdag kun je de mooiste parken bezoeken, bijvoorbeeld het Central Park. Je kunt zeer uitgebreid winkelen op de Fifth Avenue. In de avond kun je genieten van de beste restaurants en de prachtige verlichtte skyline bezichtigen. Wanneer je van uitgaan houdt, dan zijn er tal van mogelijkheden.

Florida

Florida

Een vakantie in Amerika kan eigenlijk niet ontbreken zonder Florida te hebben gezien. Tenminste wanneer je een liefhebber bent van het strand. Hier vind je de zachtste stranden, prachtig water en leuke eilanden op de Floriday Keys. Op deze plek hebben veel grote sterren, zoals Madonna, een huis. Je kunt met de boot de villa’s van de sterren bewonderen. Deze zijn vrijwel allemaal gelegen op kleine eilandjes en zijn zeer mooi. Naast prachtige stranden vind je hier ook de gaafste pretparken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Walt Disney? Dit is een geweldig groot pretpark waar je veel plezier kunt beleven. Ben je een liefhebber van natuur? Bezoek dan Everglades met het oeroude moeraslandschap. Je vindt hier krokodillen en andere wilde dieren. In Florida valt er dus een hoop te beleven voor zowel jong als oud!

Nationale Parken in Amerika

Amerika staat bekend om de vele Nationale Parken. Deze vind je overal in Amerika. Denk aan natuurgebieden die speciaal opengesteld zijn voor de liefhebbers. Het bekendste is wel het Grand Canyon dat zich kenmerkt door de enorme rotsen en kloven. Natuurparken zijn er dus heel veel in Amerika. Het zijn er zelfs zoveel dat we ze niet gaan omschrijven in dit artikel. Vind je dit soort parken leuk? Je vindt er dus genoeg in Amerika. Enkele voorbeelden zijn: Yosemite National Park en het daarbij dicht gelegen Sequoia National Park. Geniet van de prachtigste watervallen, eeuwenoude bomen en prachtige heldere meren. Wilde dieren die we hier niet kennen vind je daar ook volop!