reisartikelen

5 Reisartikelen die niet mogen ontbreken tijdens jouw vakantie naar de zon

Als je op vakantie gaat, wil je de juiste reisartikelen meenemen. In deze blog geef ik je 5 handige tips voor reisartikelen die jouw vakantie makkelijker en leuker maken. Zo kun jij nog meer doen waar je goed in bent op vakantie. Juist ja, lekker relaxen en leuke plekken ontdekken!

1. Packing Cubes om je kleding te organiseren

Packing Cubes zijn organizers waarin je jouw kleding kunt organiseren. Mijn koffer was altijd binnen één dag een complete chaos. Sinds ik Packing Cubes gebruik, gaat dit een stuk beter. Je kleding kreukt niet meer en je kunt er veel meer in kwijt. Ook ben je super snel klaar met in- en uitpakken. Dit is dus iets dat je zeker mee moet nemen tijdens jouw zonvakantie (maar ook voor andere soorten reizen zijn ze aan te raden)!

2. Parfumverstuiver om gewicht te besparen

Als je op vakantie gaat, is het altijd stressen of je binnen het toegestane gewicht blijft. Zeker op de terugreis wanneer je nog een lekker flesje wijn en wat leuke souvenirs mee terug wilt nemen, is het soms zweten bij de douane. Om dat te voorkomen, is al het gewicht dat je kunt besparen mooi meegenomen. Parfumflesjes nemen veel ruimte in en wegen best wel wat. Een parfumverstuiver kun je gemakkelijk vullen en weegt praktisch niks. Je kunt er gemakkelijk een paar weken mee doen. Ideaal voor als je gezellig uit eten gaat en toch lekker wil ruiken!

3. De PowerCube is één van mijn favoriete reisartikelen

Heb jij ook altijd stopcontacten te kort tijdens het reizen? Bekend probleem! Ik heb laatst iets ontdekt wat voor mij echt een life changer is: de PowerCube. Dit is een kubusvormig blok met vier stopcontacten en twee usb poorten. Er zitten wereldstekkers bij zodat je overal ter wereld genoeg stroom hebt. Heel handig dus als je bijvoorbeeld een camera, drone, laptop, GoPro en telefoon hebt die natuurlijk allemaal precies op hetzelfde moment leeg zijn. Zeker als er bij je slaapplek weinig stopcontacten in de buurt zijn.

4. De LifeStraw fles

Life wat? LifeStraw! Het zegt het al: ‘levensrietje’. Dit is een fles met een filter waarmee je gewoon uit de kraan kunt drinken. Ook in het buitenland waar dat eigenlijk niet kan. Je kunt zelfs vanuit een stromend beekje je fles vullen en het water zonder zorgen drinken! De filter zorgt ervoor dat bacteriën en parasieten geen kans krijgen en filtert ook de vieze smaakjes eruit. Zo heb je altijd genoeg en lekker water bij je. Ook draag je een steentje bij aan het milieu en bespaar je een berg plastic, omdat je niet elke dag twee grote waterflessen hoeft te kopen. Tijdens je vakantie naar het buitenland is dit dus zeker een handig reisartikel!

5. Microvezel handdoek

Natuurlijk, een grote saunahanddoek ligt heerlijk voor een dagje strand. Toch is het niet het meest handige. Je halve koffer of backpack zit gelijk vol en bovendien weegt het ook nogal wat. Een microvezel handdoek is daarvoor echt ideaal. De handdoeken zijn compact, drogen snel en wegen bijna niets. Je kunt het ook even makkelijk in je rugzak stoppen als je een uitstapje maakt. Wie weet kom je nog ergens een mooi strandje tegen of een park waar je even lekker kunt gaan liggen. De microvezel handdoek mag dus zeker niet ontbreken!

Dit waren mijn aanraders voor reisartikelen die je zeker mee moet nemen tijdens jouw vakantie naar de zon. Ik heb deze producten bij Reismonkey gevonden. Zij verkopen allerlei soorten leuke reisartikelen, leveren snel en bieden goede service. Zeker een aanrader om op hun site eens een kijkje te nemen!