Pretparken in Nederland

Pretparken in Nederland

Een dagje uit naar een pretpark staat garant voor een dag vol plezier met het hele gezin. Voor zowel kleine kinderen als wat ouderen kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de meeste pretparken. Ook voor ouders is er vaak genoeg te beleven, denk aan een bezoek de Efteling. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Bekijk hieronder alle pretparken in Nederland en koop direct een tickets met korting!

Leukste pretparken in Nederland

Efteling

Efteling tickets zijn verkrijgbaar vanaf €38.

Walibi

Walibi tickets bestellen vanaf €27,50

Slagharen

Slagharen tickets vanaf €14,50

Julianatoren

Julianatoren tickets verkrijgbaar vanaf €15

Duinrell

Duinrell tickets verkrijgbaar vanaf €20

Bobbejaanland

Bobbejaanland tickets verkrijgbaar vanaf €20

Pretparken in Nederland op de kaart

In Nederland hebben we een groot aantal pretparken die zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Bovenstaand overzicht met de leukste 6 pretparken van Nederland geeft je inzicht in de toegangsprijzen. Via de “koop tickets” knop wordt je doorgestuurd naar de goedkoopste tickets aanbieder. Zo profiteer je van de beste aanbiedingen. Wil je meer informatie over een van de pretparken? Klik dan op  de “meer info” knop.

Nederland staat bekend om de vele pretparken, waarvan de Efteling absoluut de bekende is. Iedere Nederlander groeit op met het sprookjesachtige pretpark de Efteling. De Efteling trekt daarom jaarlijks ook de meeste pretparkbezoekers van alle pretparken in Nederland. Na de Efteling zijn Slagharen en Walibi de populairste pretparken. 

Kinderpretparken

Zijn je kinderen nog te klein om in spectaculaire achtbanen te gaan? Dan zijn er in Nederland ook genoeg kinderpretparken voor de kleinste peuters. Leuke pretparken voor kleine kinderen zijn bijvoorbeeld: De Efteling, Familiepark Drievliet, Koningin Julianatoren en Amusementspark Tivoli. Deze pretparken zorgen voor een onvergetelijk dagje uit voor de kids!

Pretparken voor waaghalzen

Hou je meer van spectaculaire achtbanen? Dan kan je kiezen voor een van de vele spectaculaire pretparken in Nederland. Denk aan pretparken als Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en natuurlijk Walibi Holland. Wist je trouwens dat Walibi Holland de snelste en hoogste achtbaan van Nederland en België heeft? In deze achtbaan bereik je een snelheid van maar liefst 106 kilometer per uur. 

Pretpark met overnachting?

Je dagje naar een pretpark compleet maken? Dat doe je met een overnachting. Veel pretparken bieden ook de mogelijkheid om een overnachting te boeken bij je pretparkbezoek. Zo kan je bij de Efteling overnachten in het Efteling hotel en heb je bij Walibi Holland leuke Walibi huisjes waarin je kan overnachten. Bij andere pretparken is het vaak nodig om zelf een overnachting in de buurt te zoeken. Dit kan gemakkelijk via de website PretparkMetOvernachting.nl.