Parkeren in Parijs

Parkeren in Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. Ook is het de stad van de romantiek. Het is een stad die je echt eens moet bezoeken. Je kunt er genieten van de Franse sfeer en de Eiffeltoren, maar er zijn natuurlijk nog veel meer toeristische trekpleisters. Het is een van de populairste steden om naartoe te gaan als je op stedentrip wilt. Het is er erg toeristisch en druk. Het wordt je dan ook aangeraden om deze stad met de trein, bus of het vliegtuig te bezoeken. Mocht je toch in de buurt zijn of perse met de auto willen gaan? Dan wordt het een hele opgave om te parkeren in Parijs. In onderstaand artikel geven we je een aantal tips voor: “hoe je makkelijk voor weinig geld kunt parkeren in Parijs”.

Tip 1: vergelijk de prijzen goed!

De prijzen zeker in het centrum van Parijs kunnen erg uit een lopen als het om parkeren gaat. Het kan per straat zelfs zeer veel verschillen. Zo kan het bij de Eiffeltoren in de buurt veel duurder zijn dan in de omgeving van het Louvre. Het is wel een hele opgave om dit van te voren te checken. Toch is het slim om te vergelijken. Het kan jou namelijk erg veel geld opleveren. Gelukkig is er NEOPARKING een website die onafhankelijk alle parkeerplaatsen in Europa vergelijkt, dus ook die van Parijs. Check deze website dus even voor je weggaat.

Tip 2: reserveer van te voren je parkeerplaats!

Je zult maar een hele lange autorit achter de rug hebben geen parkeerplaats kunnen vinden. Waarschijnlijk heb je alle goedkope plaatsen van te voren goed uitgezocht. Toch is je goedkope plaats nu weg. Weg ideale parkeerplaats dichtbij je bestemming. Dit kun je voorkomen door van te voren jouw parkeerplaats te reserveren. Je kunt dit heel gemakkelijk online doen met NEOPARKING. Het scheelt je echt een heleboel gedoe en je kunt vast en zeker jouw ideale plaats voor een betaalbare prijs vinden.

Tip 3: parkeer niet in het centrum!

Wil je in het centrum parkeren? Dan kun je goedkoop parkeren echt op je buik schrijven. Je kunt beter in een van de goedkopere buitenwijken gaan staan, en de metro of de bus pakken naar de plaats van bestemming. In de volgende buitenwijken kun je goedkoop parkeren:

Paris France Parking – Parking Pyrénées-du-Clos
€19,95 per dag / €69,- per week
4 rue du Clos, 75020, Parijs

Paris France Parking – Gambetta
€19,95 per dag / €69,- per week
211 Avenue Gambetta, 75020, Parijs

Parking 2000 – Parking Paris 19
€15,- per dag / €60,- per week
234 Rue de Crimée, 75019 Paris

Parking Hôtel de Ville
€1,20 per uur / €14,50 per dag
80 Boulevard Jean Jaurès, 92110 Clichy

Parking Marché
€2,60 per uur /€17,70 per dag
7-9 Rue des 4 Cheminées, 92100 Boulogne-Billancourt

Parking Maison Blanche
€18 per dag / €70,- per week
172 Avenue de Paris, 92320 Châtillon

Zenpark La Défense
€1,90 per uur / €19,- per dag / €83,- per week
27 Voie des Sculpteurs, 92800 Puteaux

Parking Valmy Liberté
€9,- per dag / €40,- per week
139/145 Rue de Paris, 94220 Charenton-le-Pont