bagage netjes houden

Packing Cubes: De manier om je bagage netjes te houden

Ben jij ook zo slecht in het netjes houden van je koffer? Herkenbaar! Ik heb sinds mijn laatste reis iets ontdekt dat voor mij echt een travel hack is. Packing Cubes, organizers voor je kleding. Als ik dat eerder geweten had… In deze blog vertel ik je waarom jij ook Packing Cubes zou moeten halen voor jouw volgende reis!

Met Packing Cubes voorkom je kreuken

packing cubes

Packing Cubes zijn handig om je kleding in te delen. Je vouwt je kleding op en rolt het op. Daarna deel je de cubes in en leg je alles op een voor jou logische volgorde. Bijvoorbeeld alle T-shirts bij elkaar en alle korte broeken. Goed voor de echte structuurfreak dus!

Doordat je het oprolt, kreukt je kleding minder in je bagage en heb je niet alles voor niets gestreken. Wel zo fijn! Ik kocht mijn Packing Cubes bij Reismonkey. Bij Reismonkey heb je keuze uit verschillende kleuren en patronen voor een betaalbare prijs. Voor de prijs die je betaalt, voelen ze heel degelijk aan.

Binnen 10 seconden is je bagage uitgepakt

Als je eenmaal aankomt op de plaats van bestemming heb je vaak niet veel zin om alles uit te pakken. Met Packing Cubes ben je hier binnen nog geen 10 seconden mee klaar. Ook voor een rondreis vond ik het erg handig, omdat je dan vaak in- en uit moet pakken. Je kunt overal makkelijk en snel bij en het blijft netjes.

Indelen van je bagage wordt een eitje

Je kunt je bagage snel en efficiënt inrichten door de verschillende maten Packing Cubes die je als een puzzel in je koffer of backpack kunt indelen. Voor je volgende reis raad ik je dus zeker Packing Cubes aan. Ik kan niet meer zonder in ieder geval. Ben je al overtuigd? Neem snel een kijkje op Reismonkey.