boottocht maken

Maak je zomer compleet met een boottocht!

De zon in je gezicht en de wind in je haren, dat zijn toch twee ingrediënten die de zomer echt zomer maken. Maar er is een element die ook echt bij de warmste maanden van het jaar horen en dat is water. Dus huur of pak die boot en maak een tochtje.

Veel mensen krijgen een gevoel van vrijheid als ze zich op het water bevinden. Het maakt niet uit of je je nou bevindt op de oceaan, de zee of gewoon lekker een rivier. Het deinen van de boot op het water geeft iets rustgevends. En wie wil dat nou niet? Precies! Iedereen wordt hier wel blij van, dus waarom zou je het niet doen?

Boot huren

Heb je zelf geen boot en je vrienden ook niet? Dat hoeft niet te betekenen dat jij er niet met eentje op het water kunt. Ga dus gewoon een boot huren! Zo kun je lekker een dagje genieten van zon, wind en water. Voel de vrijheid!

Zorg voor wat lekker

Als je een dag op het water gaat wil je natuurlijk ervoor zorgen dat je niet met honger op de boot zit. Dus neem iets lekkers mee. Je kunt er voor kiezen om een klein barbecuetje mee te nemen op de boot. Zo kun je lekker nog wat groenten, vlees en vis grillen. Neem dan wel een blusdeken en brandblusser mee, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je helemaal zonder kleerscheuren van de boot wil komen, neem dan ook plastic borden en glazen mee. Zo zullen die niet stuk vallen als ze van de tafel schuiven, wanneer er een grote golf komt.

Met vrienden en familie

Niets is fijner dan iets leuks met geliefden meemaken. Want een boot huren met vrienden of familie. Dus nodig de mensen uit met wie je het een tijd volhoudt om op een paar kleine vierkante meters te zitten. Maar met je naasten komt het met de gezelligheid wel goed!

Zeilboot, sloep, woonboot

Gelukkig zijn er allemaal verschillende varianten van een boot, waardoor er altijd wel eentje tussen zit die bij jou past. Ben je een fervent zeiler? Dan ga je natuurlijk met een zeilboot, maar wil je een langere tijd weg en heb je geen ervaring met varen? Dan kun je ook lekker gaan varen op een woonboot. Zo zit je een stuk comfortabeler, maar geniet je nog wel van de vrijheid.