hotelketens nederland

Top 10 hotelketens in Nederland

We hebben enorm veel hotelketens in Nederland. In iedere stad kom je vaak wel een hotel tegen dat is aangesloten bij een bekende hotelketen. Maar wat zijn nou de populairste hotelketens in Nederland? Wij hebben hieronder de 10 grootste hotelketens op een rijtje gezet!

Ontdek de beste hotel aanbiedingen op HotelSpecials.nl

1. Fletcher

Deze hotels zijn overal in ons land te vinden, zowel in de stad als in de natuur. Een erg bekende accommodatie is de blauwe ronde toren tussen Utrecht en Amsterdam. Door de centrale ligging van deze hotels is het een erg populaire keuze onder toeristen.

> Bekijk hier alle Fletcher hotels

2. Van der Valk

Van der Valk is een erg bekende hotelketen en staat bekend om de toekan. Ze hebben voornamelijk drie- en viersterrenhotels en deze liggen verspreid door heel het land.

> Bekijk hier alle Van Der Valk hotels

3. Hampshire

De hotels van Hampshire worden meestal beoordeeld met drie of vier sterren. Het is dus comfortabel, maar niet super luxe. Dat maakt dat het een populaire optie is. Je vindt deze hotels overal, in de mooiste steden van Nederland kom je er altijd wel eentje tegen.

> Bekijk hier alle Hampshire hotels

4. NH Hotels

NH Hotels staat er om bekend dat ze comfort erg belangrijk vinden. Ze liggen dan ook vaak op erg handige locaties waardoor je meteen de omgeving kunt verkennen of niet ver hoeft te reizen naar je zakelijke afspraak.

> Bekijk hier alle NH hotels

5. Accor

Bij Accor kun je kiezen uit een low-budget of een luxe hotel en dit maakt het een fijne optie voor iedereen.

> Bekijk hier alle Accor hotels

6. Golden Tulip

Golden Tulip hotels zijn overal in Nederland te vinden en variëren erg in luxe. Je kunt dus zelf kiezen of je in een hotel verblijft van drie, vier of vijf sterren.

> Bekijk hier alle Golden Tulip hotels

7. Bastion

De hotels van Bastion zijn erg luxe en hebben vaak vier of vijf sterren. Ze zijn verspreid door heel Nederlanden staan bekend om hun gastvrijheid en comfort.

> Bekijk hier alle Bastion hotels

8. Best Western

Best Westerns behoort tot één van de grootste ketens van de hele wereld en ook in Nederland hebben ze een aantal locaties. De vestigingen zijn allemaal erg verschillend, van een luxe hotel in de stad tot een prachtig monumentaal pand. Er wordt hiervoor gekeken naar de omgeving en wat daar het beste bij past.

> Bekijk hier alle Best Western hotels

9. Stayokay

Stayokay is een keten die in heel veel steden in Nederland voorkomt. Het zijn betaalbare hostels en zijn erg populair onder vakantiegangers door de goedkoper prijs en prima kwaliteit.

> Bekijk hier alle Stayokay hotels

10. Bilderberg

De hotels van Bilderberg zijn luxe en gelegen op prachtige locaties. Je kunt hier helemaal tot rust komen en hebben vaak een heerlijke wellness waar je helemaal uit kunt rusten en bij kunt komen.

> Bekijk hier alle Bilderberg hotels