Heerlijk genieten in Limburg

Heerlijk genieten in Limburg

Behoefte om even te genieten? Ervaar het ultieme vakantiegevoel bij Thermae 2000 in Valkenburg bovenop de Cauberg. Als je van wellness, zwemmen en een prachtig uitzicht houdt, dan is dit wellnesscentrum zeker een bezoekje waard. Kom genieten van een luxe wellness met overnachting in een 4-sterren hotel en kom geheel tot rust!

Ontspannen in de wellness

Geef jezelf een boost en verwen jezelf of een ander met een bezoek aan Thermae 2000. Het bijzondere aan deze locatie is het prachtige uitzicht over het Limburgse Heuvelland vanaf de Cauberg. Daarnaast is Thermae 2000 één van de grootste wellness centra in Nederland met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. Daarbij kun je, wanneer het weer het toelaat, heerlijk genieten van de buitenlucht in de ligweide. Na een ontspannen dag in de wellness hou je graag dat relaxte en uitgeruste gevoel vast. Combineer daarom een rustgevende dag in de wellness met een overnachting in het aangrenzende 4-sterren hotel.

Wellness hotel in Zuid-Limburg

Naast de wellness bevindt zich het 4-sterren hotel van Thermae 2000. Wandel direct vanuit jouw hotelkamer in badjas naar de wellness faciliteiten. Of ga je eerst genieten van een overheerlijk ontbijt in badjas en daarna meteen door naar de sauna’s en baden? Alles is mogelijk! Bij Thermae 2000 zijn er verschillende arrangementen te boeken voor een heerlijke dagje wellness met overnachting.

Culinair genieten

Naast dat heerlijk stukje Limburgse vlaai kun je ook op elk moment van de dag gebruik maken de horecafaciliteiten. Heb jij zin in een lekkere lunch, lichte maaltijd of juist een cocktail? Dit kan allemaal! Daarnaast kun je ook heerlijk uitgebreid dineren in badjas bij de open haard. Puur genieten! Reserveren is niet nodig, met uitzondering van Restaurant Pure.

Boek nu je welverdiende wellness met overnachting

Laat jezelf of een ander in de watten leggen en boek nu een wellness arrangement in het wellness hotel in Limburg. Je hebt verschillende arrangementen van culinair tot en met romantisch, alles is mogelijk! Benieuwd naar de verschillende arrangementen? Neem dan een kijkje op de website en boek een welverdiend dagje of weekend wellness inclusief overnachting.