Canada

Geniet van stad en natuur in de Verenigde Staten en Canada

Noord-Amerika is een prachtig continent met veel unieke steden en elke stad heeft een unieke combinatie van natuur en stadsleven. Een op maat gemaakte reis door de Verenigde Staten en Canada met een goede planning en een goede reisroute zal je helpen om van deze landen te genieten.

Vancouver

Er zijn veel prachtige gebieden in Canada en een daarvan is Vancouver. Vancouver is de grootste stad in Brits-Columbia. Het heeft een bevolking van meer dan 600.000 mensen en staat bekend om zijn prachtige landschap en unieke combinatie van stadsleven en natuur. Dat wil niet zeggen dat je niet zou moeten overwegen om andere steden zoals Toronto of Montreal te bezoeken als je een reis naar Canada plant. Elke stad heeft zijn eigen charmes en er zijn genoeg dingen te doen tijdens je bezoek waarbij je niet door de bergen hoeft te rijden of door bossen hoeft te wandelen.

Portland, Oregon

Portland is een geweldige stad voor natuurliefhebbers. Het staat bekend om zijn parken en groene omgevingen zoals die langs de Willamette-rivier en de Columbia Slough. Deze zijn gunstig gelegen in de stad. Portland heeft meer dan 300 kilometer aan wandelpaden. Er zijn ook tal van parken om uit te kiezen, zoals Forest Park, Powell Butte Nature Park en Mount Tabor Park.

Seattle

Seattle is een stad gelegen in het noordwesten van de Verenigde Staten. Het staat bekend om zijn prachtige landschappen, waaronder Mount Rainier en Puget Sound. Seattle staat ook bekend om zijn vele parken en tuinen. Als je een bezoek wilt brengen aan Washington, zou Seattle een geweldige plek zijn, omdat het zoveel parken en tuinen heeft.

Minneapolis

De stad Minneapolis ligt in Hennepin County, Minnesota. Het is de grootste stad in Minnesota en het is ook een van de meest populaire steden voor toeristen om te bezoeken. Dat komt omdat Minneapolis bekend staat om zijn parken, meren en rivieren. Het staat ook bekend om zijn muziekscene en sportteams. Daarnaast zijn er vele fietspaden door de stad. Zo kun je de stad eenvoudig verkennen op de fiets.

Montréal

Montreal is een stad met een unieke balans tussen natuur en stadsleven. Het heeft veel parken en groen waardoor het gemakkelijk is om te ontsnappen aan de drukte van de stad en de natuur in te trekken. Montreal heeft ook een groot aantal musea, kunstgalerijen, theaters en concertzalen, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van cultuur. De stad staat ook bekend om zijn bruisende nachtleven met vele bars, clubs en restaurants om uit te kiezen. Genoeg te doen dus!