bali vakanties steeds populairder

Dit is waarom er zoveel mensen op vakantie gaan naar Bali

Iedereen heeft tegenwoordig wel iemand, of meerdere mensen, bij hem of haar in de kring die op vakantie naar Bali is geweest. Je hoort het namelijk steeds en steeds vaker dat mensen hier op vakantie gaan. Maar wat is de reden dat er tegenwoordig toch zoveel mensen naar dit eiland in Azië op vakantie gaan? Wij geven meerdere reden die hiertoe hebben geleid.

De diversiteit van het Indonesische eiland

Een van de voornaamste reden dat dit eiland zo populair is, is vanwege de diversiteit ervan. Je kunt erheen voor een zonvakantie en je geniet werkelijk van de mooiste stranden.
Maar daarnaast kent het eiland ook een prachtig nachtleven, overheerlijke restaurants met het lekkerste Indonesische eten en kun je er ook nog eens een budget vakantie van maken. Je profiteert overal van gunstige prijzen. Dat betekent maximaal genieten en niet met een lege portemonnee terug te hoeven komen.

Naast de stranden, het eten en het nachtleven zijn er tal van activiteiten, bezienswaardigheden en onvergetelijke excursies. Alleen op Bali kun je al meerdere weken druk zijn met het ontdekken van alles wat dit eiland te bieden heeft en je hoeft je niet te vervelen. Een van de favoriete bestemmingen, welke over vrijwel alles van het bovenstaande beschikt, is Seminyak op Bali.

Vliegen wordt steeds goedkoper

Waar het vroeger al een hele onderneming kon zijn om naar het zuiden van Europa te gaan wordt het tegenwoordig steeds normaler en goedkoper om naar Azië te vliegen. Je vliegt al erg betaalbaar naar grote steden als Singapore, Hong Kong, Kuala Lumpur of Bangkok. Vanaf daar vlieg je meteen eenvoudig door naar Bali of er zijn zelfs vluchten die rechtstreeks vanaf Nederland/Europa naar Bali vliegen. Lees hier meer over het vliegen naar Bali.

De Indonesische cultuur en het imago van het eiland

De traditionele Hindoeïstische cultuur is compleet anders dan hoe wij die kennen. Er wordt ontzettend veel reclame gemaakt voor vakanties naar het Balinese eiland. Je kent vast en zeker de plaatjes van prachtige tempels of dansende Indonesiërs met maskers op. Die cultuur willen we graag meer van zien en meer van ontdekken, omdat het compleet anders dan onze cultuur.

Een rondreis maken

Of je nou een rondreis door Indonesië zelf maakt of een rondreis maakt over alleen Bali. Het is allebei mogelijk en tijdens de reis heb je de mogelijkheden om ontzettend veel te zien en te ontdekken. Rondreizen worden dan ook steeds populairder en daar is dit eiland/land de perfecte plek voor!