goedkope winterzonvakanties

De vijf leukste & goedkope winterzonvakanties

Langzaam maakt de warmte plaats voor de kou in ons land en dat betekend dat we massaal de warmte op gaan zoeken. Natuurlijk kan dit ook in de wintermaanden, want er zijn nog voldoende landen waar je naartoe kunt gaan. Om ervoor te zorgen dat ook iedereen daadwerkelijk de vakantie kan betalen, kiezen wij de vijf leukste & goedkoopste landen uit waar jij heerlijk kan genieten van een winterzonnetje. Natuurlijk doe je daarbij altijd goed om vakantiebeoordelingen te lezen je gaat boeken. Bekijk deze hier

Canarische eilanden

Voor de winterzon hoef je niet perse Europa te ontvluchten. De Canarische eilanden zijn namelijk ook in de wintermaanden een prachtige plek om vakantie te houden. Met temperaturen van rond de 22 graden is het hier nog heerlijk vertoeven en heb je met de verschillende bestemmingen voldoende keuze.

Egypte

Hoewel de temperaturen in de zomermaanden hier behoorlijk kan oplopen, is het in de wintermaanden heerlijk. Zo kan de temperatuur in november en december nog oplopen tot 25 graden. Een stranddag is hier zeker dan nog tot de orde van de dag. Wanneer jij heerlijk bijkleurt in de bikini of zwembroek zitten ze thuis in de kou.

Turkije

Turkije is mateloos populair en dat is meer dan logisch. De temperaturen zijn wellicht niet zo hoog als in Egypte, maar met gemiddelde 18 graden is het hier ook nog heerlijk vertoeven. Het grootste voordeel aan Turkije is namelijk het aanbod in hotels. Vrijwel alle hotels zijn super luxe, betaalbaar en super gastvrij. All inclusive en met of zonder kinderen alles is mogelijk

Gambia

Wellicht niet de bekendste vakantiebestemming, maar met een kleine zes uur zit je al in dit prachtige Afrikaanse land. De temperatuur is hier in de wintermaanden rond de 24 graden en kent daarbij ook nog eens een zeetemperatuur van 23 graden. Heerlijk dus voor een echte strandvakantie! Doordat dit land nog niet super bekend is als vakantiebestemming kan je hier nog relatief goedkoop naartoe.

Dubai

Even een heel andere vakantie! Waar je bij de vorige vakantiebestemmingen vooral aan het strand ligt, is hier alles mogelijk. Of je nou bij het strand wilt liggen, zwemmen in het zwembad, shoppen of zelfs skiën alles is mogelijk. Dubai kent ongelofelijk veel luxe in de stad en is in de wintermaanden de ideale tijd om te bezoeken.