cadeaus voor reizigers

5 leuke cadeaus voor een reiziger

Op zoek naar een cadeau voor een reisliefhebber? Het blijft lastig om het juiste cadeau te vinden, gelukkig hebben wij een hele lijst met leuke cadeaus voor reizigers. Alle producten hieronder zijn hét cadeau voor iemand die van reizen houdt. Koop je iets voor tijdens de reis of juist voor thuis dat hem of haar laat terug denken aan een gemaakte reis. Hierbij onze cadeau ideeën voor iedereen die van reizen houdt.

 

Hippe zonnebril

Zonnebril cadeau

Een leuke zonnebril is altijd leuk om te krijgen, zowel voor op reis als thuis erg handig. Hier vind je zonnebrillen vanaf €19.95.

 

Een wereldkaart

wereldkaart kopen

Wat is er nou leuker als reisliefhebber dan een mooie wereldkaart in je woon- of slaapkamer. Een wereldkaart kopen is dan ook altijd een goed cadeau voor iemand die van reizen houdt.

 

Sleutelhanger met reisfoto

sleutelhanger met fotoWat is nou leuker dan een sleutelhanger met een persoonlijke reisfoto dat je continu laat denken aan de vorige en de volgende reis. Op Fotocadeau.nl vind je vele foto cadeaus, waaronder sleutelhangers met een eigen foto.

 

Wereldbol van kurk

wereldbol kurk

Een wereldbol van kurk is een woonaccessoire waar iedere reisliefhebber vrolijk van wordt. Met prikvlaggetjes die je op de wereldbol kan prikken geef je aan in welke landen je allemaal geweest bent.

Portable speaker

portable speakerWie houdt er nou niet van muziek luisteren? Niet alleen op reis, maar ook thuis is een portable speaker ideaal.