pretparken nederland korting

Bij welke pretparken in Nederland je korting kunt krijgen op je tickets

Een dagje uit met het hele gezin is natuurlijk het leukst als je naar een pretpark gaat. Spannende attracties voor jong en oud maar ook zijn er altijd wel speeltuinen en ander vermaak aanwezig. Pretparken kunnen best prijzig zijn en daarom hebben wij uitgezocht waar je korting kunt krijgen bij de leukste parken. Ga bijvoorbeeld een dag naar Plopsa Indoor Coevorden, Toverland, Kinderstad Heerlen of Avonturenpark Hellendoorn. Met onze tips scoor jij de beste kortingen op tickets van de leukste pretparken in Nederland.

Overzicht korting tickets pretparken

Geniet met het hele gezin van een fantastisch dagje weg bij Plopsa Indoor Coevorden. Voel de spanning wanneer je heen en weer draait in de Anubis attractie of ga de strijd met elkaar aan wie er als eerst boven is op de klimberg. Kinderen die groot fan zijn van K3 kunnen natuurlijk lekker dansen en meezingen in de K3 disco. Of wat dacht je van een ritje maken in een echte brandweer- of politie auto terwijl de kinderen leren hoe de verkeersregels werken? Zo moeten ze bijvoorbeeld stoppen wanneer er iemand oversteekt en zijn er daadwerkelijk stoplichten aanwezig. Tot slot is er ook een theater waar er genoten kan worden van verschillende shows en kun je de dieren ontmoeten in de dierenweide. Op tripper kun je tickets aanschaffen met maar liefst 35% korting.

Toverland

Laat je betoveren in attractiepark Toverland. Je zult zes verschillende werelden binnenstappen en een onvergetelijke dag ervaren. Ben je een echte durfal en wil je spanning en sensatie kies dan voor een rit in de houten achtbaan, Troy of vlieg door de bochten in de Booster Bike. Het hoogtepunt is Fenix, een achtbaan waarbij je maar liefst drie keer over de kop zal gaan. Maar het park is geschikt voor het hele gezin. Breng etalages tot leven door zelf te toveren in Port Laguna en trotseer de obstakels in villa Fiasko. Ook voor peuters is het een leuk park, zo kunnen ze bijvoorbeeld rondjes rijden in een groene rups, spelen in één van de speeltuinen en een rondje varen in Tolly Molly. Op dagtickets.nl heb je de mogelijkheid om kaartjes te kopen met korting.

Kinderstad Heerlen

De kinderen zullen zich geen moment vervelen in Kinderstad Heerlen. Er zijn diverse spannende attracties aanwezig op het park. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste attractie, een achtbaan maar ook is er een spinning coaster en wat dacht je van de botsauto’s? Ben je een echte waterrat dan zul je genieten van de wildwaterbaan. Maar je kunt ook lekker springen op het enorme luchtkussen of op de trampolines. Ouders kunnen genieten op het terras en tegen zeer voordelige prijzen genieten van een hapje en een drankje. Via actievandedag.nl kun je tot maar liefst 34% korting besparen op tickets.

Avonturenpark Hellendoorn

Als je met de hele familie een dagje op pad wilt is Avonturenpark Hellendoorn een goede keus. Er zijn maar liefst 30 attracties te vinden en de wachtrijen lopen lekker vlot door wat voor een betere beleving zorgt. Ga met een rafting boot de woeste rivier op of race de donkere riolen in, in de achtbaan, rioolrat. Race met elkaar naar beneden op de superglijbaan en klim op de rug van een reusachtige dinosaurus om uitzicht te krijgen over het park. Er is ook gedacht aan de allerkleinsten. Er is een speciaal dreumesland gebouwd met maar liefst negen attracties. Via ticketveiling kun je meebieden op 2 kaartjes voor Avonturenpark Hellendoorn. Zo kun je voor een zeer lage prijs genieten van een fantastisch dagje weg.

Overzicht Pretparken Nederland