goedkope vliegtickets

Bert zoekt ongewoon goedkope vliegtickets

Voor €5 naar Barcelona, €34 naar Jordanië of rechtstreeks naar New York voor €245. Dit zijn nog maar enkele deals die Bert gevonden heeft. Bert is voortdurend op zoek naar de goedkoopste tarieven en deelt die op zijn blog. Vaak gaat het om foutief geprijsde tickets, last-minutes of creative combinaties.

Bert zoekt ongewoon goedkope vliegtickets en deelt die voortaan met iedereen

In December 2015 is Bert toevallig op een foutief geprijsd tickets gestoten voor een vlucht naar Japan. Door de fout kon hij een retourvlucht boeken naar Tokyo, Japan voor maar €265 per persoon. Dergelijke tickets kosten normaal makkelijk zo’n €650/pp. “Mijn verbazing was nog groter toen we bij de check-in op Zaventem door een overbooking een gratis upgrade kregen naar 1e klasse.”

Voor zijn volgende reis, is hij alles veel gestructureerder beginnen aanpakken en heeft hij deze keer tickets gevonden naar Canada voor €255/pp. Dit jaar vlieg vond hij rechtstreekse tickets vanuit Brussel naar NYC voor €245 per persoon.

“Ik bekijk dagelijks nog heel wat nieuwsbrieven, maar ga de aanbiedingen die me opvallen in detail bekijken. Daarnaast stel ik op verschillende sites en apps een heel aantal alerts in die me verwittigen als vluchten voor populaire routes onder een bepaalde prijs gaan. Ik heb ook zelf enkele tools ontwikkeld om prijzen van vliegtickets in de gaten te houden.”

Sindsdien is hij haast dagelijks bezig met het zoeken van vergelijkbare, super deals om goedkoop op reis te kunnen gaan. “Dankzij mijn technieken heb ik al vluchten gevonden naar New York voor €245. Of Los Angeles voor €260. Of naar Barcelona voor €5…”

Bert is zijn blog gestart nadat hij vaak de vraag kreeg van vrienden en kennissen of hij deals voor hen kon vinden. Deze vind je nu dagelijks op zijn goedkope vliegtickets blog. Schrijf je in op zijn nieuwsbrief en je ontvangt de deals zodra hij ze gevonden heeft. Dan kan je snel boeken want dergelijke foutief geprijsde tickets verdwijnen snel.

Bert heeft ook enkele goeie tips opgesteld om zelf makkelijk de beste prijzen te kunnen vinden via de vergelijkingswebsite Skyscanner. Dit lees je in het artikel: Hoe zelf via Skyscanner de
goedkoopste vliegtickets vinden.

Schrijf je ook direct even in voor de nieuwsbrief en mis geen spotgoedkope vliegtickets!

Prettige reis! ✌