Auto huren op kreta; waar op letten

Auto huren op kreta; waar op letten?

Ga je binnenkort op vakantie naar Kreta? Dan is het aangeraden om een auto te huren voor enkele dagen. Zo zie je meer van Kreta dan het dichtstbijzijnde strand. Kreta heeft vele prachtige stranden, steden en pittoreske plaatsjes. Het handigst is om een auto vooraf te regelen, zodat je direct bij aankomst op het vliegveld in de auto kan stappen.

Huurauto ophalen op de luchthaven

Op Kreta vind je verschillende vliegvelden verdeeld over het gehele eiland. Op elke luchthaven zijn meerdere autoverhuurders vertegenwoordigd, waardoor je genoeg keuze hebt. Het beste kan je online zoeken naar voordelige en betrouwbare autoverhuurbedrijven bij de luchthavens van Kreta. Via Auto-huren-kreta.nl kan je gemakkelijk, betrouwbaar en snel een huurauto reserveren.

Waarom vooraf een huurauto reserveren?

Tijdens het hoogseizoen is er op Kreta veel vraag naar huurauto’s. Je kunt er natuurlijk op gokken dat er nog een auto beschikbaar is tijdens je vakantie, echter zal je minder keuze hebben tussen de verschillende bedrijven en type auto’s. Het beste kan je dus de huurauto reserveren voordat je op vakantie gaat. Zo kan je het type auto zelf kiezen en kan je vooraf prijzen vergelijken. Enkele voordelen van vooraf reserveren zijn:

  • All-in huurprijs zonder verborgen kosten
  • Geen zorgen tijdens je vakantie
  • Voorwaarden in het Nederlands
  • Binnen 14 dagen kosteloos annuleren
  • Geen extra verzekering nodig
  • Meer betaalmethodes mogelijk

Tip: Betaal met een creditcard

Het betalen met een creditcard heeft vele voordelen, zeker bij het huren van een auto op vakantie is het kiezen voor een creditcardbetaling erg handig. Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Kreta is een creditcard zelfs verplicht. Betalen met een creditcard zorgt voor extra verzekering in het geval van schade. Neem daarom altijd een creditcard mee op vakantie of kies voor creditcard als betaalmethode bij het reserveren van een huurauto op Kreta.