5x toffe kleding en gadgets voor jouw wintersportvakantie

Alhoewel het hier in Nederland niet echt winters weer is, geldt dat niet voor Europese wintersportgebieden. In deze gebieden ligt op veel plekken volop sneeuw. Heb jij nog een wintersport gepland staan? Dan mogen deze 5 toffe kleding en gadgets voor op wintersport niet ontbreken.

1. GoPro camera (360 graden)

Een GoPro is al jaren erg populair om mee te nemen naar de skipiste om prachtige opnames te maken, waarvan je op een later moment heerlijk kan genieten. De “standaard” actioncams kennen we inmiddels wel, maar 360 graden camera’s zijn nog redelijk nieuw. Zo heeft GoPro sinds kort het “Fusion” model. De GoPro Fusion is het eerste model van het merk met een 360 graden camera. De camera kan je bestellen via deze link voor de beste prijs.

2. Warme donsjas

Een warme donsjas mag natuurlijk niet ontbreken tijdens wintersport. Als je je skikleding uittrekt is het fijn om een goede donsjas aan te kunnen trekken. Donsjassen zijn licht van gewicht en geschikt voor koude tot extreem koude weersomstandigheden.

3. Luchtbeelden zonder drone

Een drone meenemen op wintersport klinkt interessant, echter zijn de regels enorm streng omtrent drones in skigebieden. Toch een drone gebruiken kan je duur komen te staan met de hoge boetes hiervoor. Met de uitvinding AER kan je dronebeelden maken zonder dat je een drone gebruikt. Wel heb je een GoPro camera nodig. De AER met een hieraan bevestigde GoPro gooi je als een pijl door de lucht. En dat levert hele toffe beelden op, zoals je hieronder kunt zien.

4. Gentl care

Door de kou kan je tijdens wintersport last krijgen van extra scheerirritatie. Je wilt natuurlijk niet de hele week rondlopen met een geïrriteerde huid die jeukt. Daarom adviseren wij om Gentl care mee te nemen. Deze aftershave crème verkoelt, vermindert jeuk, roodheid, irritatie en herstelt de huid. Enorm geschikt voor op wintersport!

5. Sinner skihelm

Op wintersport mag een goede, mooie en comfortabele skihelm natuurlijk niet ontbreken in je bagage. De snowboard- en skihelmen van Sinner zien er erg stijlvol uit en bieden de beste bescherming. Daarnaast staan de skihelmen bekend om de uitstekende pasvorm en het aangename draagcomfort.