5 toffe camper bestemmingen in Zuid-Europa

Ga je er graag met de camper op uit? Ontdek dan nu de vijf toffe camper bestemmingen in Zuid-Europa. Het is erg leuk om op deze manier verschillende gebieden te verkennen. We hebben een paar landen op een rijtje gezet waar je met de camper zeker naar toe moet gaan!

kroatie

Kroatië

Ben je nog nooit in Kroatië geweest? Dan heb je wat gemist! Dit land is namelijk echt een aanrader en zeker met de camper. Je kunt hier echt alles doen, lekker eten en drinken, de cultuur en natuur ontdekken en vervolgens lekker uitgaan. Het land staat bekend om de ongelooflijk lage prijzen. Iedere bestemming is anders en dat maakt het ook de moeite waard om hier naar toe te gaan.

spanje

Spanje

Spanje is het land van de zon en van de mooie stranden. Spanje kent echter ook heel mooie natuurgebieden daarom is het een ideale bestemming om met de camper heen te rijden. Je hebt veel parkeerplaatsen en je hebt mogelijkheden genoeg waar je kunt overnachten.

montenegro

Montenegro

Montenegro is het land van wijn, water en een prachtige natuur. Je kunt hier een mooie wijn trip maken door de bergachtige omstreken. Of je kunt het grote Skadar meer bezoeken. Het is een zeer goedkope bestemming om vakantie te vieren.

portugal

Portugal

Een van de goedkopere bestemmingen binnen Europa is Portugal. Het is hier bijna het hele jaar door lekker weer. De meeste parkeerplaatsen voor de camper zijn gratis. Overnachten is dus een fluitje van een cent! Wil je graag genieten van de zon, de zee en het strand? Ga dan naar Praia Amode. Ook surfen kun je hier heel goed!

frankrijk

Frankrijk

Het kan zijn dat je niet zover weg wilt met de camper, bezoek dan Frankrijk eens. Je geniet hier iedere keer weer van een avontuurlijke vakantie. Er is genoeg natuur waar je heerlijk kunt wandelen en waar je met de camper kunt overnachten.

Waar gaat de camper naar toe?

Je hebt nu kennisgemaakt met vijf mooie camper bestemmingen, waar gaat jouw reis naar toe? Het is goed dat je je voor gaat bereiden dus begin vandaag nog. Wil je een luxe en toffe camper huren? Bekijk de mogelijkheden voor een luxe camper huren bij Camperverhuur Oortgiese.