goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

3 tips voor goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

Heb je een vlucht naar je vakantiebestemming geboekt vanaf Eindhoven Airport? Dan is het parkeren van je auto in de buurt van de luchthaven vaak de gemakkelijkste optie. Zo hoef je niet het openbaar vervoer te plannen, een dure taxi te betalen of iemand te regelen die je weg brengt en ophaalt. De parkeerkosten bij luchthavens kunnen flink oplopen, daarom is het belangrijk om de juiste parkeeraanbieder te vinden. Wil je bij Eindhoven Airport parkeren? Lees dan onderstaande 3 tips om goedkoop te parkeren in de buurt van het vliegveld!

Tip 1. Boek vroeg of wees flexibel

Weet je maanden van te voren al dat je een bepaalde periode op reis wilt? Dan is het verstandig om ook direct te zoeken naar een parkeerplaats bij Eindhoven Airport. Na het boeken van de vliegtickets is het dus verstandig om direct een parkeerplaats te boeken. Door vroeg te boeken is de kans groot dat je ruime keuze hebt en je op zoek kan gaan naar voordelige deals.

Tip 2. Laagseizoen

Tussen de maanden oktober en mei wordt er flink minder gereisd dan in de zomermaanden, waardoor niet alleen de vliegtickets goedkoper zijn maar ook het parkeren bij de luchthaven. Parkeeraanbieders blijven in het laagseizoen met lege parkeerplaatsen zitten, waardoor ze vaak interessante aanbiedingen hebben. Wil je goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport? Boek dan je vakantie in het laagseizoen.

Tip 3. Vergelijk parkeertarieven

Naast de parkeerplaatsen op de luchthaven zelf vind je in de omgeving van Eindhoven Airport ook veel parkeeraanbieders op loopafstand of zelfs iets verder weg. Over het algemeen zijn de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf het duurst, omdat deze het dichtst bij zijn. Parkeeraanbieders op loopafstand zijn vaak al een stuk voordeliger en parkeerplaatsen op een iets grotere afstand zijn nog goedkoper. Het is verstandig om de parkeertarieven van verschillende parkeeraanbieders online te vergelijken om flink geld te besparen.

Handig: Wat is het verschil tussen shuttle en valet parking?

Wanneer je op zoek gaat naar een parkeeraanbieder in de buurt van Eindhoven Airport dan zal je vast parkeerplaatsen met shuttle of valet service. Vaak wordt deze service aangeboden door goedkope parkeeraanbieders die op een afstandje van het vliegveld zitten. Bij een shuttle service wordt je van de parkeerplaats naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt je van de luchthaven teruggebracht naar de parkeerplaats.

Bij een valet service stap je zelf uit bij de juiste aankomsthal bij de luchthaven en geef je daar de sleutels aan een medewerker. Deze chauffeur brengt je auto naar een parkeerplaats. Bij terugkomst zorgt de parkeeraanbieder dat een medewerker bij de aankomsthal staat te wachten om je naar de auto te begeleiden. Deze service is natuurlijk fantastisch, maar vaak ook iets duurder.